Jag videobloggar aldrig!

Hej allihopa!  Vet ni vad jag kom på, jag gör aldrig videoinlägg! Jag vet inte  varför men jag ska faktist börja med de nu. Jag ska göra ett viddeoinölägg snart. Just nu chattar jag med minkompis MIchaela och det är kul! Jag har lunginflammation, jajjamensan jag fick det på Midsommarafton. Vilken otur vah?? Ja, ja man kan inte styra över livet, jag hade hemhjälp eller vad man ska säga i fyra dagar. Dem kom altså hem till mej och jag fick medecin genom min nål som jag hade. Men nu har dem tagit bort den. Skönt hehe XD. Jag har fått en videokamera. Roligt vah? Man kan filma med den i två timmar. Det ska jag göra en gång hehe. På fredag ska vi åka birka paradise i tre nätter och fyra dagar och de ska bli jätte kul! XP. Jag ska gå handla chips snart, för jag  blev suktad av mickan. Hehe! XD Men hejdå skriver mer ikväll och ska göra  ett videinlägg då! XD






Puss och kram  skumbanan! XD

Ny design! (=

Hej nu har jag gjort en  nyy desgin vad tycks komentera gäena! (=

Ridläger sista dagen! )=

Hej allihopa, har ni sovit gott det har jag! Jäsp...Snart ska jag på ridläger och vi ska ha ett svårt dressyr pass. Men det är sista dagen tråkigt Men skönt också!  Haha mamma tjatar jag måste upp och äta pirog nu ses puss och hejdå. <33

Jag vet kort inlägg hihi, men skriver mer ikväll!

Jag ramlade av Ronja idag!

Hej allihopa. Jag har precis byt om  för idag har jag varit i stallet. Jag är lässen att jag inte har skrivit på två dagar igen! )= Men jag ska försöka komma ihåg. Vet ni vad? Idag har jag ramlat av. Jo såhär gick de till när ja ramlade av Ronja. Jag såg inte grenen som vi skulle gå under, man skulle typ böja sej jätte mycket men jag böjde mej nte och kollade åt ett annat hål, eller ja viste inte att ja skulle ramla av. Hjälmen liksom vred sej bakåt med grenen eller inte med grenen men jag ramlade av iallfal. Men det  var i skritt och jag gjorde mej inte illa! Men imorgon ska ja ta med mej chips, för de har vi bästämt i stallet att man ska ta med sej chips om man ramlar av. Hihi XP.  Men snart ska jag äta hamburgare. MUMS xd gitti gitti. Men ja det var väl nog allt hehe, jag funderar på att bada i min pool hehe, det är 26 grader i poolen. När ja och Lisa hade kalas var det bara 18  haha men kanske ska ja bada. Jag kanske skriver mer på kvällen hejdå alal sötisar! (=.

Mode inlägg!



Måndadens mode inlägg!

Ny design!

Nu har jag gjort en ny design, komentera gärna vad ni tycker!





< 333


Vill bara säga till dej Mickan att jag kommer sakna den otroligt mycket!

Godmorgon era sömntutor!

Godmorgon era sömntutor! < 33 Har ni sovit gott, det  har jag! Förlåt så mycket att jag inte har skrivit på två dagar! Men jag har så mcyket att göra. Jag ska föra veckans blogg  nu, så konmentera så kan jag länka era bloggar! Det är nog dags att göra en ny design också! Tycker ni att min  blogg är bra? Så följ den gärna! Idag ska jag på ridläger, skojjsigt vah?
Me ndet är inte förns klockan 1 men det ska bli så rolligt!






Jag hittade en rroligt bilden när jag och Sarah badade med elefanten i indoen!


Äntligen Sommarlov! < 333


Jag! XD




Isabelle, Sarah och Clara hoppar!




























Puss XP < 3















Körsbär!





Maria!




















MIckan! (=

Mer bilder kommer imorogn! XD


Gissa ordet!

Nu ska ni gissa ett ord, vad  står det här?:





Vilka  två bokstäver är borta?

Naturistoriska museet.

Hej förlt för jag inet har blogagt p två dagar, men igår var vi på naturhistoriskarismuseet . Men jag ska lägga utn alla bilder sen igår. Det lvoar jag, just nu så siter jag här och äter munk, men idag så harn jag haft drt bra men i skolan har vi städat lådrona och idag blev det fisk med äggsåss,ehu. Vi åt i klassrummet tihi rolgit! Sen lekte jag med Jossan och det var  kul. ssen var det städdags och sen skulle jag igentligen leka med Jossan men jag fick inte för hon hade  en städerska! Hihi...


Bilder sen igår!















Kolla vad liten hjärna en kanin har!



Mickan, Lisa o Marre!








Cool bil vah, det är är faktist en sorts snäka! XD





Korallrev! Asså det är låttsas









Jag på unnelbanan, haha XD






Coolt!





Coolt









Jag på studsmattan! XD









Fin vah?






Sööta  Jossan som hoppar höögt! XD



Fin XD


Hejdå nu ska jag nog inte lägga upp mer bilder haha xD

Dagens fråga.

He j alla läsare, har ni sovit gått? Det har jag, jag ligger är och myser i sängen, chattar  och sanrt skk a jag ducha. Och äta lunch mm hamburgare!


Vad ska nii göra idag, själv ska jag inte göra så mycket ska snart  gå upp äta lunch, och hoppam med stampe.






Själv ska  jag göra det nästa vecka! (=






Sallad!




Min kanin som ajg gjordfe i sy slöjden, vist är den söt?




Mums, det här åt jag igår!








Jag som hoppar i poolen! XD






Jag och jossan har webbcamernóna på! visst är vi sööta!









Stampe som hoppar vet, suddig bild! XD


Hejdå alla sönwosar, nu ska jag käka lite hamburgare vi SeS! <  3





Kalas! XD

Hej, igår hade jag och Lisa kalas, och det var jätte kul, vi lekte mumie  leken och så andra lekar vi åt grillspett   med potatis och åså. Nu har vi gäster och det är jäte  kul men jag ligger här i sängen och chattar med Linnea! Sen ska jag äta frukost. Och ta en duch. Men ja kansk skriver mer ikvll för jag orkar iten skriva nu! Hejdå, vi SeS sen.




Bränboll med kalassen! XD

Hej, idag har ja haft skojjsight! Haha som alla andra dagar, men idag har vi haft lite  matte, och jobbat med bärettelsen oså! XD. Sen skulle vi äte o det blev det pannbif idah! XP Men sen skulle vi ha bränboll med klassen, och Alex lag van! )=.
Sen läste ann lite och så fick vi sluta lite tidigare idah! SKÖÖÖNT! xd Men nu chattar jag med Marre, och vi har webbcamerona på! Det är skojjsigt, idag ska jag och Lisa leka, eller vi ska bara handla lite grejjer till kalaset, för vi ska ha kalas imorogn! Drt ska bli så kul. Hihi XD Men nu ska jag nog  fortsätta chatta med Marre! XP






Lite frukt! XD



Jag när jag var i indien, det är fel datum och så, men jag hade min gamla kamera dåh!





På Erikstallsbadet!

Hej alla läsare. idag har jag haft de skojj, för jag var med klasen och badade på Erikstallsbadet och badade där, det var kul!  Vi fick också leka i typ en kvart eller så. Men då gjorde jag illa mej på ryggen men det blev inte så farligt för när jag skulle hoppa ner från kanten när jag hade åkt vattenfallet så skulle ja hoppa ner där och då gjorde ja mej illa på ryggen. Jag liksom gled på sidan av kanten i vattnet!
 Men sen skulle vi byta om och åka  hem till skolan! På ditt vägen hittade jag och Jossan tidnigar, och vi tog dem och läste lite, då stod det att the sim3 skulle komma ut imorogn, jag visste det redan men jag ahde typ glömtbort det! Tihi XD.  Men sen hämtade min mamam mej, elelr ja det var efter lunchen för jag hade glömt och bärettat för Anette att jag skulle föklja med mamma åsa (henens kompis) Frida ( åsas dotter) Jag och Sarha skulle åka till deras stall där dem red, det avr kul där och när vi åt mellis så såg vi hästarna i hagen och dem skennade och lekte  och hade det kul. Sen kom vi äntligen hem. Jag var så tröttså jag hoppade  direkt in i duchen sen  kollade jag på en hästflm! Hihi och ¨t glass, och nu har jag itne så mycket för mej, jag bara chattar och sådär!
Ojj vad långt inlägg hihi, men hejdå alal läsare! XD






Jag som hoppar bomben i pollen, haha jag ska precis göra en bomb! XD






Haha här blev en ganska bra bild faktist när ajg försöker titta in i karesn, men det går j usnabbt! xP




Bye!


En rolig dag! XD

Hej allihopa! Idag avr det en ganska rollig dag förutom, att Thomas (rektorn) kom in och bärettade att det vasr  en kille som gick i 2:an ramlade avb en gunga, altså ingen vanlig gunga som jag trodde men det vasr liksom en bro, som man kunde sitta på. Så ramlade han av för det var hög fart! )= Men annars har det varit ganska rolkigt. Jag Lisa arbetar så hårt att de barea går, vi försöker få in så mycket som det går i hjärnan, vi läser i biologiboken, och så upprepar och frågar varanddra! Det är  så kul att jobba med Lisa, men vi tänker inte göra jobbet i skolan, men vi kommer ´göra de themma hos Lisa eller  hos mej, det blir nog hos Lisa eftersom vi ska planera för vårt kalas, hoppas det blir strålande sol så vi kan bada.Men idag regnar de ju )=. SNÄLLA SOLEN KOM FRAM! Iallafal sen så skulle jag och Josefin gå ner till Anelie som är vår matte fröken, för vi vår gå ner i ett ltiet rum och jobba matte på datorn, sen får vi göra flygande mattan, det är så kul. Sen var det lunch, det var fisk med mos. Det var ganska gått faktist! CX. Sen var det rast och sen hade vi musik, Suck tråkigt som vanligt! Sen skulle jag hem och ut med Zidd, lilla sötnosen, sen badade jag faktist honom frör han var  så smutsig men, men. Det var den roliga dagen! XD hejdå alla sötnowsar!



Är i skolan!

Hej, jag är lässen för att jag inte har varit inne på länge,  jag och Jossan sitter i datasalen och bloggar, mens alla är ute och städar på skolgråden.(= Shciii... Säg inget, men i Lördsgs hade vi gäster och det var ju Robbinson också, Jag tyckte att Jarmo skulle vinna Han var ju värd det! . Men, men det är ju bara en lek (spel). Snart är det lunch,m och på rasten ska jag gå ut med Zidd, jag funderar på om jag också ska göra veckans blogg, men hejdå alla sötnowsar för nu måste jag sluta och blogga.







En fin bild från gpoogel! Haha XD

RSS 2.0