Hotell Yazyragi...

Hej allihopa. Idag ska jag åka till Yazyragi hotel, jag har hämtast ut min kamera från Siba nu så jag ska ta kort där. Men hejdå!









Det här är lila Laban, hedjå, nu måste jag åka! (=

Jag ska få en kanin! XD

Hej bloggen och alla läsar. Läseen för att jag inte har skrvit på några dagar men jag måste göra lite andra saker också. Jag tränar Stampe hoppa jätte mycket nu fr vi ska tävla. Jag ska anmäla mej till en kaninhoppstävling, det ska bli jätte kul. Nu äter  jag en klubba som jag fick igår på Pizzerian när jag och Sarah gick och köpte Pizzabröd. Det var gott. Jag har precis ätit lunch, efter typ två timmasr ska jag, Sarah och mamma åka till Sickla och hämta min kamera som jag änmnade in på Siba, för den gick sönder igen. Men nu ska jag inte få mer försäkringar, det är väl bara bra för då blir jag typ mer rädd om sakerna när jag vet att den inte går och byta nu. JUstja en sak till jag ska få en kanin tänk. Jag har bästemt mej för en kanin nu. Jag vill ha en angora kanin. En sånhär långhårig kanin. Mamma känner en kompis som har kaniner som man kan få gratis av. Mmamma var på ridlägrer uppe i Idre och där finns kaninerna. Så hon ska lämmna en kanin till mej när hon koommer hem, mammas kompis altså. Men hejdå alla läsare. Bye bye <33

Sjukhus, lunginflammation, nålar, Visby & Riga. Ja allt möjligt!

Hej allihopa jag är läse för att jag itne har blogagt på tre dagar nu men dfet är för jag har åkt båten Birka paradise till visby och Riga. Och vi såg shower på båten på kvällarna och det  var jätte kul. Vi såg MIlda makter alla tre kvällarna. Jag filmade hela tiden de var äbven en kille som hade vunnit karaoke för vuxna. Så han fick uppträda där. Sen fick han en till krssning också som pris. Jag har forfaranfde lunginnflammation, det vill jag bara bäretta för er. Men jag fick itne var där så länge på sjukhuset minst en vecka ialflal fem dagaar. Jag var så lässen för jag ficxk lunginflammation på midsomamarafton. Jag fick jätte ont på morgonen på midsommardagen då. Och då åkte vi in till barnakuten på astridlinggrensbarnsjukhus. Så jag fick en nål i artmen och jag fick dropp och ta provcer nästan varje. När man tar dropp blir man ju oftast ofta kissnödig, och det blev jag så jag var upp typ två-tre ggr på natten. Men det var inte så mycket en del är upp tio ggr på natten. Men sen blev jag piggare och piggare. Jag ville till och med gå upp till lekterapin och pyssla och leka. Sen sa dem att jag fick åka hem och ha hemtjänst. Det är liksom att två stycken komemr  hem till mej och ger mej penselin. Men då fick jag extra mycket penselin altså. Men sen efter fyra dagar tog dem bort nålen . Och det var jätte skönt.  Så ja det var väldigt jag mycket  jag skrev  nu. Men ajja hejdå. Sk ladda ner min videkamera imorgon så jag ska lägga ut bilderna imorgoon. Det kan jag inte låva emn jag hoppas att det blir av. Puss puss!

RSS 2.0