Snart r det sommarlov igen!

Hej, allihopa! Jag funderar på att också göra veckans blogg elelr måndens blogg, jag vet inte! Idag är det helg, åhå vad jag älskar helgerna, och snart är det sommarlov om en vecka de ska bli så roligt! XD Bara, bada, äta glass, grilla,gå pår ridläger, hoppa studdsmatta, åka på uttlykt, vara hemma slappa, träna Stampe på att hoppa hinder, sola o leka med kompisarna förstår, åhå vad jag länktar, Det ska bli så kul! xD, Men nu får jag snart frukost på sängen, och sen ska jag ducha. Idag r det finalen i Robbinson, roligt vah?





Själv hejar jag på Jarmo xD


Hoppas ni svarar på frågan!

Ridning XD

Hej snart ska jag åka o rida, Idag har vi harft Vocabulary, Lilla aktuekt sen rast o´ch sen nuti, ssen pratade annette tills vi skulle ha lunch, Det blev Pastasallad till lunch, det var faktist mumsigt! XD. Mwn snart ska jag byta om till ridkläder för jah ska åka och rida roligt vah?
Jag vet att min design är lite konstig, men jag ska ändra den på tisdag, för då ska jag och Jossan leka! Kanske, jag vet inte. Men nu ska ajg byta om hejdå!



Min nya design kommer se ut såhär:
Min nya design kommer se ut såhär!




Hejdå XD

En rolig dag! XD

Hej allihopa nu har jag precis kommit hem från skolan, nu sitter jag här och dricekr festz och jag döpte denna block till festiizen.blogg.se för att jag bar aälskar festizar! Mums. Idag har det inte  varit så mycket men  först hade vi matte, suck, urtråkig jag hatar matte, när man inte kan. Sen var det lucnsh det blev potatis typ nån potatis soppa ellerr nåt.
Men sen var det bild, det avr kul! XD Sen gick jag hem, o snart ska jag ta en duch sen vet jag faktist inte vad jag ska göra, em innan duchningen ska jag öra en ny design, jag ska iallfal föröska. Vi SeS alla läsare, Pöz o kram. <  3



A just det, idag uppfann Jossan och Mickan nytt smink. Ni får se på vidon som jag kommer ladda upp! <  3




Men först lite bilder! XD



En fin blomma XD!









Söta stampe! XD








Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0